Weg geluids­stress!

Galmen jouw voetstappen door het huis als je over de vloer loopt? Dan bieden de tapijten van Parade een oplossing! De wollen tapijten van Parade zijn warm, veerkrachtig en werken isolerend. In combinatie met het geluidsdempende Parade Ondertapijt, hebben jouw buren voortaan nooit meer geluidsstress als jij door jouw huis loopt. En de akoestiek in jouw eigen woning gaat er eveneens op vooruit! De tapijten van Parade zijn erg fijn in de hal of op de trap, als je in een stadsappartement woont of in een huis met hoge ruimtes.

Belangrijk bij de toepassing van isolerend tapijt is dat het aansluit bij de stijl van het interieur. Het ideale interieur weet esthetiek te combineren met functionaliteit, ook bij isolerend tapijt. Kies voor een kleur die aansluit bij het interieur: overeenstemmend of juist contrasterend.

Voor een eigentijds klassiek interieur is een wijnrood tapijt prachtig: over de gehele breedte gelegd of als loper in de hal of op de trap, voor dat weelderige luxe effect! Kies voor een zandtint in een interieur met veel wit en (licht) hout, voor stoere landelijke sfeer of comfortabele beach house look!!

Meer zoals dit: