Nu ook in Maastricht

Rob Stassen met Woninginrichting Aanhuis nu ook in Maastricht

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we op 1 mei 2023 onze nieuwste winkel hebben geopend in Maastricht. Deze prachtige nieuwe vestiging is volledig gewijd aan ons ‘woninginrichtingaanhuis.nl’ concept, dat staat voor hoogwaardige woninginrichting en maatwerkoplossingen.

Net als in Stein kun je in onze Maastrichtse vestiging terecht voor een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en diensten, waaronder vloerkleden, vloerbedekking, pvc-vloeren, maatkasten, raamdecoratie, zonwering, interieuradvies en natuurlijk een warm kopje koffie.

Bij Rob Stassen Woninginrichting koesteren we onze traditie van het leveren van hoogwaardige producten en service aan onze klanten. Met dit Maastrichtse avontuur vergroten we ons service level en persoonlijke aandacht verder de provincie in.

We nodigen iedereen van harte uit om onze nieuwe winkel in Maastricht aan de Voltastraat 8 te bezoeken en de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting en maatwerkoplossingen te ontdekken. Wij kijken ernaar uit jou te verwelkomen!

Meer zoals dit:

Moduleo

Bezoek onze showroom en laat je inspireren door Moduleo!

Concrete Wall

ConcreteWall (paper) collection by Tom Haga heeft een bijzonder stoer karakter.