Jasno Shutters

Exclusieve houten binnenluiken

Maak kennis met JASNO! JASNO Shutters levert exclusieve houten binnenluiken met verstelbare lamellen en houten jaloezieën. Ook wel american shutters of blinds genoemd. Ze zijn bijzonder sfeervol, praktisch en vrijwel overal toepasbaar. De shutters en blinds worden voor jou op maat gemaakt en zijn in tal van kleuren en vormen verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos: denk aan Amerikaanse shutters met verborgen scharnieren, technische zijstijl, kwartiersgezaagde lamellen en speciale shuttervormen.

Kom langs en laat je inspireren!
Meer weten? Kijk dan eens op www.jasnoshutters.nl/shutters,
 www.jasnoshutters.nl/houten-jaloezieën of op www.shutters-aanhuis.nl

Jasno app

De JASNO-app (voor de iPhone, iPad2, iPod Touch en ANDROID) laat zien hoe shutters bij jou thuis voor de ramen staan. In slechts drie simpele stappen zie je hoe bijvoorbeeld het raam in de kinderkamer voorzien is van shutters.

In 3 stappen shutters voor jouw raam

Maak een foto met jouw smartphone of selecteer in de app een foto uit jouw album, geef op de foto aan waar de hoekpunten van het raam/deur/doorgang of kast zitten, voer de breedte in en de shutter verschijnt.

Vervolgens kun je verschillende aanpassingen doen: verander de kleur van de shutters, het aantal panelen, de bediening of de lamelmaat. Ook kun je meerdere shutters in één foto plaatsen zodat er een totaalbeeld ontstaat.

Klaar met bewerken? De van shutters voorziene foto kun je in de galerij bewaren, mailen of delen via Twitter of Facebook.

 appstore android

JASNO SHUTTERS