Ekobe mozaiektegels uit kokosnoten

kokos
Ekobe mozaiektegels uit kokosnoten

In Brazilië bewerkt Ekobe de harde kokosnoot tot tegeltjes van 2×2 of 3x3cm. Deze worden samengevoegd tot matjes van 42×42 of 42x84cm. De matjes zijn praktisch te verlijmen op bijna alle ondergronden, inclusief rondingen. Dit natuurlijke materiaal krijgt hierdoor een duurzaam tweede leven in de exclusieve interieurarchitectuur.

Tijdens het procedé van kokosnoot tot tegeltje blijven alle goede materiaaleigenschappen behouden. Ekobe is hard, geurloos, en uv-proof. Het heeft een satijnen glans en het voelt, net als hout, prettig “warm” aan. Het materiaal houdt zich goed in vochtige ruimtes, mits het niet direct met water in aanraking komt.

Ekobe is er in diverse bruintinten, ecru, rood en zwart; vlak geschuurd of met een natuurlijke bolling of holte. De matjes zijn te combineren in diverse patronen, zoals een bies, een dambord of in grote kleurvakken. Ekobe kunt u toepassen op rechte oppervlakken, maar ook op rondingen in het interieur. Mooi voor op de wanden van kamerbreed tot blikvangend detail. Ook fraai en apart op een blad of complete ombouw van bijvoorbeeld een eetbar of een bali. Iets in huis hebben dat een ander niet heeft….dat kan met de Ekobe kokos mozaïektegels.

Related Posts
houzz2
Houzz app ( 14 Apr,2015 )
jasnoswings
Jasno Swings ( 11 May,2015 )
shutters
Shutters ( 17 Mar,2015 )